Kulttuurijoulukaupasta aineettomia lahjoja

Jos Fiskars on kaukana, voi joululahjaostoksia tehdä onneksi muuallakin. Mikkelissä on jo useamman vuoden ollut tarjolla erinomaisesti tuotteistettuja joululahjoja. Näiden lahjojen aiheet kumpuavat kulttuurista.

Kulttuuri ja myyminen eivät aina tahdo mahtua samaan lauseeseen. Mikkelin kulttuurijoulukaupassa on kuitenkin löydetty erinomaisia tapoja paketoida kulttuurista osaamista myytävään muotoon. Tässä on kyse tuotteistamisesta – siis siitä, että osaamista saatetaan muotoon, jossa asiakkaan on se helppoa ostaa. Mitä se käytännössä tarkoittaa?

Esimerkiksi sitä, että joulupakettiin voi kääriä opastetun kierroksen Mikkelissä. Tai kenties yksilötunteja musiikkiopistolta. Takavuosina tarjolla oli myös oma henkilökohtainen suosikkini, 5 kirjavarausta kaupunginkirjastoon. Nykyisin varaaminen taitaa olla maksutonta, joten tätä tuotetta ei enää ole saatavilla. Mutta mikä olikaan kirjojen ystävälle mainiompi lahja kuin mahdollisuus saada mutkattomammin suosikkikirjansa käsiinsä.

Ostoksille kulttuurijoulukauppaan pääsee kätevästi Mikkelin joulukadulle. Samalla kun käy ostamassa joulupöydän herkut, voi täydentää pukinkonttia näillä helmilllä.

Hyvää palvelua on siis osaamisensa näkyväksi tekeminen ja paketoiminen. Näin asiakkaiden on helpompi ostaa tarjolla olevia elämyksiä.

(Tekstin kuvat www.mikkelinkulttuurijoulukauppa.fi)

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Sivustoa käyttämällä hyväksyt evästeet.