Mobiilit mahdollisuudet

Matkapuhelimet tietävät kaiken aikaa sijaintimme. Paikkatiedon avulla asiakkaalle voidaan tarjota lisäarvoa tarjoamalla asiakasta kiinnostavaa sisältöä. Vähintä mitä tämän avulla voi tehdä, on ohjata asiakas palveluita tarjoavan yrityksen luo. Usein ei riitä, että asiakkaalle kerrotaan yrityksen ulko-oven sijainti. Asiakkaan on ennen sitä päästävä lähimmälle parkkipaikalle tai bussipysäkille. Vasta sen jälkeen pystyy astumaan kynnyksen yli.

Mobiilissa voi tarjota asiakkaille palveluita muutkin kuin yritykset. Olen itse ihastunut Lahden kaupungin tuottamaan LahtiMOB-sovellukseen. Sen avulla löytää lähimmän leikkipuiston, kirjaston ja matonpesupaikan. Palvelussa kerrotaan tärkeimmät faktat kohteesta, yhteystiedot ja näkyviin saa vielä kohteen sijainnin kartalla. Miten tällaisia ominaisuuksia kannattaa voisi ottaa osaksi omaa palveluasi?

Yksi ajatus artikkelista “Mobiilit mahdollisuudet”

Kommentit on suljettu.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Sivustoa käyttämällä hyväksyt evästeet.