Tuotteiden räätälöinti

Silloin kun minä olin nuori, oli ensiarvoisen tärkeää omistaa oikean merkkiset farkut. Leviksethän ne tietysti olla piti. Olen kyllä kuullut, että samaan aikaan muualla Suomessa saattoi käytössä olla myös jotkin ihan muun merkkiset farkut. Nuoruudesta on kuitenkin jo tovi aikaa. Siinä ajassa tärkeäksi on tullut jokin muu kuin farkkujen oikea merkki. Sen sijaan Levi’s joutuu pärjäämään edelleen omissa housuissaan.

Aika ympärillä on muuttunut yhdessä kuluttajien halujen ja tarpeiden kanssa. Ihmiset haluavat nykyisin yhä yksilöllisempiä palveluita. Tämä näkyy myös kulutustuotteiden, kuten esimerkiksi farkkujen kohdalla. Levi’s on löytänyt tähän kysymykseen ratkaisun tarjoamalla räätälöityjä housuja. Farkkutehdas on siis palannut juurilleen ja opetellut uudestaan tekemään housuja asiakkaiden toiveiden tai mittojen mukaisesti.

Leviksen räätäleiltä saa varmasti yksilölliset farkut. Sellaiset joita ei tule vastaan heti seuraavassa kadunkulmassa. Housuja voi tuunata lahkeita lyhentämällä, leventämällä tai kaventamalla. Kankaaseen saa myös haluamansa brodeerauksen tai erilaisia koristeita ja niittejä. Housuja voidaan myös repiä tai revenneitä kohtia paikkailla. Aivan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mahtavaa yksilöllistä palvelua siis.

Voisiko sinun tuotettasi tuunata ja tehdä siitä asiakkaalle uniikin aarteen?

 

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Sivustoa käyttämällä hyväksyt evästeet.